Номер 216

Розв'язання

1) 365 – 246 =119 (км) — за третій день;
2) 365 – 268 = 97 (км) — за другий день;
3) 246 – 97 = 149 (км) — за перший день.
Відповідь: 149 км проїхав Ємеля за перший день, 97 км — за другий день; 119 км — за третій день.


Коментарі

Всього коментарів: 0