Трудове навчання. Обслуговуючі види праці. Підручник для 5 класу
Рейтинг: 2.5 з 5 (2 голос.)

Українська мова навчання
Видавництво: Педагогічна думка
Рік:
ISBN: 966-644-027-Х
Формат: PDF (електронна книга)

Розділ 1. ПРОЕКТУВАННЯ ВИРОБІВ

§1. Об'єкти технологічної діяльності. Метод фантазування
§2. Якість виробу. Проектування виробів на підприємстві
§3. Художнє конструювання виробів
§4. Постільна і столова білизна
§5. Технічне конструювання. Вимоги до оформлення креслень
§6. Побудова креслення і виготовлення викрійки наволочки. Моделювання наволочки на основі базової викрійки
§7. Конструкційні матеріали
§8. Текстильні матеріали
Запитання для самоперевірки

Розділ 2. ТЕХНІКА І ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ

§9. Технологічні процеси виготовлення виробу. Розмічання і різання матеріалів
§10. Розкрій швейних виробів
§11. Вишивка як вид оздоблення виробу
§12. Розміщення вишивки на виробі. Перенесення малюнка на тканину
§13. Інструменти і пристосування для ручних швейних робіт. Організація робочого місця для вишивання
§14. Початок вишивання. Шви «уперед голкою», «за голкою»
§15. Шов «стебловий» і «тамбурний»
§16. Шви «козлик» і «петельний». Догляд за вишитими виробами
§17. Професія «вишивальниця ручної вишивки»
§18. Історія розвитку техніки. Види сучасної техніки
§19. Призначення й будова швейної машини. Організація робочого місця за швейною машиною
§20. Заправляння верхньої нитки в машину, регулювання її натягу. Будова машинної голки
§21. Будова шпульного ковпачка. Заправляння нижньої нитки в машину
§22. Способи з’єднання конструкційних матеріалів. Поняття про монтаж виробу
§23. Термінологія ручних, машинних і волого-теплових робіт при пошитті виробів
§24. Машинні шви. Робота за інструкційними картами
§25. Виготовлення наволочки—
§26. Відомості про оцінювання швейних і вишитих виробів
Запитання для самоперевірки

Розділ 3. РАЦІОНАЛЬНЕ ВЕДЕННЯ ДОМАШНЬОГО ГОСПОДАРСТВА

§27. Поняття про кулінарію та раціональне харчування
§28. Обладнання кухні
§29. Сервірування стола. Культура поведінки за столом
§30. Види харчових продуктів, їх зберігання та кулінарна обробка
§31. Бутерброди
§32. Гарячі напої
§33. Страви з яєць
§34. Професія кухаря
Запитання для самоперевірки

Розділ 4. ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОЩУВАННЯ РОСЛИН

§35. Сільське господарство - галузь народного господарства України
§36. Ґрунт, його структура і механічний склад
§37. Технологія обробітку й охорона грунту
§38. Основи технології вирощування овочевих культур розсадним способом
§39. Основи технології вирощування овочевих культур безрозсадним способом
§40. Технологія вирощування ягідних культур
§41. Види захисних і декоративних рослин
§42. Основи закладання зелених насаджень
§43. Кімнатні рослини
Запитання для самоперевірки

Розділ 5. ТЕХНОЛОГІЯ ДОГЛЯДУ ЗА ТВАРИНАМИ

§44. Тваринництво галузь сільського господарства
§45. Технологія вирощування кролів
Запитання для самоперевірки

Відгуки

avatar
up