1. Статті
  2. Усе для школи

Як знайти репетитора?

За статистикою МОН України понад 60% учнів при здачі ЗНО звертаються до допомоги викладачів поза школою. Учні шукають репетиторів, щоб успішно здати екзаменаційні тести і відчувати себе більш впевнено. Також репетитори популярні у ВУЗах - додаткові знання необхідні, щоб здобути очікувану посаду на роботі своєї мрії.

Сайт Репетитори України був створений для того, щоб допомогти учням і репетиторам знайти один одного. По суті, це тематичний майданчик OLX, де зареєстровані кращі викладачі України, які пропонують свої послуги. Тут у учнів з'явилася можливість вибрати з величезної бази, яка налічує більше 7000 викладачів, саме того фахівця, який потрібен.

Для учнів на сайті створені зручні фільтри, за допомогою яких за декілька кліків можна знайти викладача в своєму районі, вказати його кваліфікацію, цілі підготовки і бажану ціну. Ціна за годину заняття варіюється для різних предметів від 60 до 150 грн за годину, тому кожен зможе вибрати того викладача, якого може дозволити. Перш за все, на ціну впливає мета навчання. Підтягнути знання для контрольних робіт в школі коштує дешевше, а ось підготовка до ЗНО вимагає серйозної підготовки і кваліфікації з боку викладача, тому і ціна вища. Найвищі ціни - до 250 грн за годину, на вивчення екзотичних іноземних мов, таких як китайська або арабська. Приємною новиною для учня буде те, що підбір викладача здійснюється безкоштовно: тобто на сайті нічого не потрібно платити. Оплата здійснюється тільки викладачеві за проведені заняття.

Вибираючи викладача на порталі можна бути на 100% впевненим, що послуги будуть надавати саме фахівці. Кілька місяців тому на сайті реалізували систему тестування, яка дозволяє учневі оцінити, наскільки компетентний репетитор. Частина тестів була складена з викладачами НаУКМА, де навчалися творці проекту, частина - разом з кращими репетиторами порталу. Тести складні: якщо у репетитора на сторінці присутній бейдж, що він здав тест, то він дійсно професіонал своєї справи. З огляду на той факт, що на ринку репетиторських послуг в Україні таке тестування реалізовано тільки на цьому сайті, сміливо можна стверджувати, що звертаючись до порталу Репетитори України, Ви оберете саме фахівця.

Що відбувається після того, як Ви вибрали репетитора? Викладачеві приходить СМС-повідомлення з інформацією про Вас, він телефонує Вам, погоджує час занять, і Ви починаєте навчання. Бувають випадки, коли обраний вами викладач не може проводити заняття (наприклад, у нього вже багато учнів, і він не може додати Вас в свій графік). У цьому випадку менеджер компанії здійснює підбір викладачів, які найбільш підходять вашим вимогам і обговорює кожного кандидата в телефонному режимі до узгодження.

Завдяки автоматизованій системі, як правило, репетитор зв'язується з учнем протягом двох годин після того, як було оформлене замовлення на сайті.

Така схема дуже зручна для учня: не потрібно витрачати час на різних сайтах, аналізуючи дані викладачів в пошуках саме того, хто потрібен: всю роботу виконують співробітники компанії Репетитори України. Якщо Вам потрібен репетитор, рекомендуємо звертатися саме до порталу http://www.repetitor.org.ua/uk

Повідомити про помилку